CONCERTREIZEN
MUZIEK & CULTUURREIZEN
KOORPROJECTEN
30 jun 2021
Spelregels op het gebied van de coronamaatregelen

Op 1 juli 2021 is de internationale corona check app beschikbaar. U kunt deze downloaden en vrij reizen binnen de Europese Gemeenschap...........

Reizigers worden verzocht via de corona check app de internationale QR-code te downloaden waarmee zonder problemen kan worden gereisd binnen de EU. Bij aanvang van de reis en voorafgaand aan de terugreis wordt door onze reisleider verzocht de opstapkaart en de QR-code te tonen. Als u geen smartphone heeft dan kunt u uw vaccinatiebewijs printen via de website coronacheck.nl of bellen met telefoonnummer 0247-247247. In de praktijk blijkt het sowieso handig om ook een uitgeprint exemplaar van uw vaccinatie of QR-code bij u te hebben. Als de QR-code is verstrekt op basis van een negatieve testuitslag dan moet deze elke 48 uur geupdated worden. Onze reisleiders checken in dat geval 1 keer per 2 dagen of de QR-code nog actueel is.

Bovenstaande spelregels gelden als corona-toegangsbewijs. Ze voldoen aan de regelgeving van de overheid en geven ons de zekerheid dat alle leden van betreffende groep voldoende bescherming genieten. De coronavoorschriften zoals het 1,5 meter afstand houden en het dragen van mondkapjes komen daarmee te vervallen in o.a. de touringcar, repetitie- en concertlocaties en andere plaatsen waar we met betreffende groep aanwezig zijn.

[terug]
CONCERTREIZEN
MUZIEK & CULTUURREIZEN
KOORPROJECTEN