CONCERTREIZEN
MUZIEK & CULTUURREIZEN
KOORPROJECTEN
20 okt 2023
Langverwachte chansonreis nu online!

Velen van u hebben al gehoord dat er een bijzondere chansonreis in onze planning zat aan te komen. Met veel plezier kan ik nu meedelen dat we erin zijn geslaagd deze reis voor u samen te stellen met maar liefst 3 concerten inclusief! De reis vindt plaats van 22 t/m 26 mei 2024

 

Tijdens de reis bezoeken we Le Grand Rex waar een speciaal concert plaatsvindt ter gelegenheid van 100 jaar Charles Aznavour. Het programma bestaat uit diverse chansons, gezongen door Jules Grison, die wordt begeleid door het symfonieorkest Colonne o.l.v. Nobuyuki Nakajima.

Ook gaan we genieten van een speciaal concert door de Franse chansonnier Philippe Elan, die onlangs nog twee concerten heeft gegeven in het Concertgebouw in Amsterdam. Philippe gaat speciaal voor onze groep optreden in Parijs en hij wordt begeleid door pianist Gregor Bak. Wilt u alvast een voorproefje? Klik dan hier...

Het derde concert wordt gegeven door het duao Paulus Schäfer (gitaar) en Dominique Paats (accordeon), die een programma bieden met de naam Sous le ciel de Paris.

Uiteraard bezoeken we de typische chansonlocaties in Parijs zoals Père Lachaise en het woonhuis en monument van Serge Gainsbourg.

Klik voor meer informatie en inschrijven op onderstaande link. Wacht niet te lang want we verwachten veel belangstelling! 

[terug]  [reis informatie]
CONCERTREIZEN
MUZIEK & CULTUURREIZEN
KOORPROJECTEN