CONCERTREIZEN
MUZIEK & CULTUURREIZEN
KOORPROJECTEN
26 feb 2022
Coronabeleid

Hoewel corona in de meeste landen behoorlijk terugloopt en de maatregelen langzamerhand verdwijnen vragen sommige mensen toch naar het coronabeleid van IC Productions.

Hoewel corona in de meeste landen behoorlijk terugloopt en de maatregelen langzamerhand verdwijnen, vragen sommige mensen toch naar het coronabeleid van IC Productions. Hierbij de belangrijkste uitgangspunten:

  • Als wij de reis niet kunnen uitvoeren vanwege coronabeperkingen dan ontvangen alle deelnemers de betaalde bedragen terug.
  • We reizen met een touringcar die is uitgerust met een goed ventilatiesysteem waarbij de lucht van boven wordt aangezogen en naar beneden wordt afgevoerd waardoor geen luchtcirculatie door de hele bus ontstaat. Klik hier voor een beschrijving.........
  • Aan de deelnemers wordt gevraagd een zelftest te doen een dag voorafgaand aan de reis om quarantaine ter plaatse te voorkomen. 
  • Als u kortlopende reisverzekering bij de Europeesche afsluit dan worden in het geval van quarantaine de kosten tot 90% vergoed.
    Klik hier voor de clausule....................
[terug]
CONCERTREIZEN
MUZIEK & CULTUURREIZEN
KOORPROJECTEN