CONCERTREIZEN


Concertreis op maat voor uw eigen koor of orkest!


Berlijn, Boedapest, Gent, Leipzig, Weimar, St. Petersburg etc.

MUZIEK & CULTUURREIZEN

Bezoek mooie concerten en opera's op prachtige locaties

Kerst- en Nieuwjaarsreizen naar Budapest, Praag, Luxemburg en Trier. Muziekreizen naar Weimar, Leipzig, Parijs, Orleans en Italie

KOORPROJECTEN


Zing mee in een projectkoor en beleef een geweldige ervaring!


Praag, Rouen, Verona, Venetie enz.

MUZIKALE STEDENTRIPS

Neem deel aan een Muzikale Stedentrip o.l.v. een musicoloog en bezoek de mooiste concerten in prachtige Europese steden.

NIEUWS
13 mrt 2020
Maatregelen coronavirus

Naar aanleiding van de verspreiding van het coronavirus zijn de reizen in de maanden maart, april en mei verplaatst naar een andere periode van het jaar:

De Muziekreis naar Berlijn (16-20 maart) wordt verplaatst naar de maand november. De exacte data worden afgestemd op het concert- en operaaanbod dat in de maand mei van dit jaar beschikbaar komt waarna de deelnemers worden geinformeerd.

De Bachreis (1-5 april) is verplaatst naar 31 augustus t/m 4 september, de Beethovenreis (4-11 april) naar 27 juni t/m 4 juli, het koorproject naar Weimar en Leipzig (2-6 april) naar 21 t/m 25 juni en de Muziekreis Russische Romantiek (18-22 april) naar 11 t/m 15 september.

Inmiddels is door de SGR een "Coronavoucher" geintroduceerd. Dit betekent dat de SGR garant staat in de periode tussen de oorspronkelijk geplande reis en de uitgestelde reis. Reisdeelnemers ontvangen deze coronavoucher rond de 30e maart per post van IC Productions.


[lees meer]
CONTACT
IC Productions BV tel 013 – 536 39 21
Kraaivenstraat 23-02  
5048 AB Tilburg info@icproductions.nl
NIEUWSBRIEF AANMELDEN
Muziek & cultuurreizen
Koorprojecten