CONCERTREIZEN
MUZIEK & CULTUURREIZEN
 
KOORPROJECTEN

Koorprojecten
IC Productions heeft veel ervaring in het samenstellen en begeleiden van internationale projectkoren.

Koorprojecten van IC Productions zijn bedoeld voor deelname van individuele koorzangers. deelname gaat via inschrijving op onze aanbiedingen.

Internationaal Korenfestival 2009

het accent ligt bij het korenfestival niet op winnen. u krijgt de gelegenheid om te luisteren naar andere koren. en natuurlijk laat u zelf horen wat u zelf kunt.
wel volgt er een beoordeling van onze internationale jury die is samengesteld uit paul leddington wright (engeland), vitezlav podrzil (tsjechië) en gerard breas (nederland).

Vertrek: 24 okt 2009
Terug: 28 okt 2009
Boekingen op volgorde van binnenkomst!

arrangement: € 495.00 p.p.
toeslag eenpersoonskamer: € 80.00
terug
koorreis praag

reisprogramma

zaterdag 24 oktober 2009

u vertrekt om 06.00 uur per luxe touringcar vanaf uw opstapplaats. onderweg wordt geregeld gepauzeerd. overigens zijn in de touringcar ook koffie, thee en andere drankjes te verkrijgen. u zult omstreeks 20.00 uur in uw hotel in de regio praag aankomen; het welkomstdiner staat dan voor u klaar!

zondag 25 oktober 2009

na het ontbijtbuffet gaat u praag verkennen, samen met een nederlandssprekende gids. u bezoekt de praagse burcht, de st. vitus kathedraal, de wijk mala strana en uiteraard de beroemde karelsbrug. de wandeling eindigt aa de oever van de moldau waar een boot klaarligt voor een rondvaart op deze illustere rivier; tijdens het varen geniet u van een heerlijke, warme 3-gangen lunch. na de boottocht kunt u nog op eigen gelegenheid de stad verkennen. rond 18.00 uur vertrekt u naar het hotel waar het diner voor u klaarstaat. heeft u voorkeur 's morgens muzikale medewerking te verlenen aan een kerkdienst dan wordt de stadswandeling verplaatst naar een later tijdstip.

maandag 26 oktober 2009

u vertrekt na het ontbijt naar de beroemde smetana-zaal in het prachtige obecni dum waar om 10.00 uur de openingsceremonie plaatsvindt van het internationaal korenfestival. het festival wordt geopend door paul leddington wright, de internationaal bekende engelse dirigent van de bbc.
na de officiële opening is het de beurt aan uw koor en de andere deelnemende koren voor een optreden van 20-30 minuten dat door de internationale jury wordt beoordeeld. tijdens de slotbijeenkomst aan het eind van de dag worden de juryrapporten uitgereikt; tevens ontvangt elk deelnemend koor een aandenken aan het festival. na het diner wordt u door de organisatie uitgenodigd een concert in praag te bezoeken.

dinsdag 27 oktober 2009

na het ontbijt heeft u de keuze tussen een repetitie met begeleiding van onze pianist/organist en een extra excursie door de altstadt van praag met een bezoek aan de oude joodse wijk. 's middags kunt u op eigen gelegnheid de stad praag verder kunt verkennen.
’s avonds vindt neemt u deel aan een feestelijk slotdiner met dans en muziek in een folkloristisch restaurant in praag.

woensdag 28 oktober 2009

met de muziekklanken en alle feestelijke momenten nog vers in uw herinnering vertrekt u na het ontbijt huiswaarts. net als op de heenreis wordt geregeld gepauzeerd. indien zo afgesproken, kunt u onderweg met uw koor nog een afscheidsdiner gebruiken. u bent dan rond 22.00 uur weer thuis

 

terug

wijzigingen voorbehouden
CONCERTREIZEN
MUZIEK & CULTUURREIZEN
 
KOORPROJECTEN

Koorprojecten
IC Productions heeft veel ervaring in het samenstellen en begeleiden van internationale projectkoren.

Koorprojecten van IC Productions zijn bedoeld voor deelname van individuele koorzangers. deelname gaat via inschrijving op onze aanbiedingen.