CONCERTREIZEN
MUZIEK & CULTUURREIZEN
KOORPROJECTEN

Fantastische concerten in St. Petersburg

Van 5-9 mei bezocht de eerste groep zangers St. Petersburg en voerde op 8 mei in de Smolny kathedraal Händel's Messiah uit o.l.v. dirigent Eric Kotterink. Zowel het professionele orkest als de solisten kwamen uit St. Petersburg. 

Van 16-20 oktober werden een drietal concerten gegeven door het IC-projectkoor o.l.v. Ago Verdonschot; Ook hier werd het koor begeleid door een orkest uit St. Petersburg, ditmaal het orkest "Silver Strings"dat bestaat uit typisch Russische instrumenten zoals balalaika's, dombra's etc. Concerten werden gegeven in de concertzaal van de Herzen Universiteit en de Lutherse kerk.

Van 20-24 oktober bezocht de grootste groep Nederlanders St. Petersburg. Deze keer in totaal 180 personen waarvan 150 zangers. Het koor heeft gezongen in de Smolny kathedraal, de Lutherse kerk en de Kerrk van de verlosser van het bloed. Als solisten hebben gezongen Maja Roodveldt en Ira Spaulding. Instrumentaal werd het koor begeleid door het blazerskwintet Hi-Five, organist Wim Loef en pianist Rob van Dijk.

St. Petersburg is een prachtige bestemming en de concerten zijn succes verzekerd. Bovenstaande reizen werden door de reisdeelnemers als zeer goed tot uitstekend gewaardeerd.

terug
CONCERTREIZEN
MUZIEK & CULTUURREIZEN
KOORPROJECTEN